Monday, December 29, 2008

Tomorrow ,

Tomorrow the PMR results will be out , okie for this topic i prefer use malay cos i feel more comfortable with it , thee :D

Okie , saya sngt risau , saya ta bole tido , saya pening , saya tak waras , saya takut , saya seram , saya rasa saya bangang sngt , saya rasa ta confident , saya rasa saya bodo , saya rasa saya bnyk buat salah , saya rasa tamau bangun pagi besok , saya rasa mcm nak penampaq suma ada kt keliling saya , saya rasa mcm nak bakar skola .

AHH fcuk off la PMR , pasni aku da takkan jmpe kau lagi , so relek suda la . tapi bolehkah saya relax ? ta takutkah saya ? Yaa , saya takut saja buat2 berani bak kata acap " org hebat mcm saya tak takut apa2 "


aaaaahhhh . hmmm . saya merasakan kekusutan otak yang sangat ketara sekarang . wahaha . poyo gile pulak pendahuluan saya kali ini . wakaka. hmm. kali ini saya bernekad hendak menggunakan bahasa baku. lebih canggih . woo~ *pfthh . sumpah poyo nak mampuss . haha .
besok saya amik result . wahh . selamba gile je bunyi . BESOK SAYA AMIK RESULLTTTTTT!!! ARGHHHH!!!! wakaka . histeria sikit la baru gempaqqq en ? aloh . melebih je doe . haha . so , jantung saya pun mcm nk terkeluar je dr dada ni . haha . dup dap dup dap . cuak kebebeh . ump . nk 9A ! plss plsss :) sape kasi saya 9A saya kasi die ceklat. weee~

Okie all I need to do is just take the result and walahh done ^^

good luck to everyone who will receive them . go go go ! :)


ps ; pakai baju ape ah g skola ? -_-"



i write , you read , deal ?
MorbidELLY

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home